Menu

Fordele ved et Bank Norwegian lån

0 Comment


Hvilke fordele er der ved en Bank Norwegian kredit?

Hvis man ansøger om en kredit på op til 100.000 kr. hos Bank Norwegian, er der den fordel, at det er muligt at få helt op til 6 ugers rentefri kredit. Med en kreditkort får man cashpoints på varekøb, og der er i kreditkortet en rejse- og afbestillingsforsikring inkluderet. Det er også muligt at anvende kreditkort i en anden valuta end danske kroner, og der vil her være et såkaldt valutatillæg på 1,75 % af vekselkursen. Renten på en kredit ligger fast, og den er på 19,99 %, og man bestemmer helt selv, hvor stor en andel af kreditten, man ønsker at anvende. Hvis man eksempelvis ansøger om at få en kredit på 15.000 kr., og denne bliver udnyttet 100 %, vil den blive afviklet som et lån med en løbetid på 12 måneder. Her vil de samlede omkostninger ligge på 1.673 kr, mens ÅOP vil være på 21,93 %. Det samlede tilbagebetalingsbeløb vil alt i alt være på 16.673 kr.

banknorwegian

Hvem kan ansøge om lån eller kredit hos Bank Norwegian?

For at ansøge om et lån hos Bank Norwegian, er der nogle betingelser, der skal være opfyldt. Disse er som følger:

  • Man skal bo i Danmark og have en dansk folkeregisteradresse.
  • Man må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitorregistret.
  • Man skal være fyldt 23 år på ansøgningstidspunktet.

Herudover er det en forudsætning, at man bliver kreditgodkendt på baggrund af den individuelle kreditvurdering, som Bank Norwegian foretager. Hvis man får godkendt sin ansøgning om lån, får man fremsendt en låneaftale, der skal underskrives med NemID, og herefter kan man få pengene udbetalt til sin konto. Hvis man er to personer, der ansøger om et lån sammen, kan der være større sandsynlighed for, at lånet bliver godkendt. Det er desuden værd at vide, at der på et lån hos Bank Norwegian er 14 dages fortrydelsesret. Det er dermed helt uforpligtende at ansøge om et lån.

Hvordan afbetaler man på sit lån?

Når man har ansøgt om et lån og er blevet godkendt til dette, afbetaler man på lånet med en fast, månedlig ydelse. Denne månedlige ydelse får man opgivet, når man modtager låneaftalen, der skal underskrives. Tilbagebetalingen for et lån kan være på helt op til 15 år, og denne tilbagebetalingstid er afhængig af, hvor stort et beløb, der lånes. Man kan dog til hver en tid vælge at indfri lånet før tid. Renter tilskrives månedligt på lånet, og til ethvert lån er der desuden et månedligt gebyr på 19 kr. Forfaldsdatoen for den månedlige afbetaling på lånet er den 1. i hver måned.

Hvad er fordelene ved at sammenlægge lån hos Bank Norwegian?

Hos Bank Norwegian har man desuden mulighed for at sammenlægge sine allerede eksisterende lån. Dette er fordelagtigt, hvis man har flere forskellige små og dyre lån, som man ønsker at sammenlægge og på denne måde samlet set få en bedre rente. Man har i den forbindelse også mulighed for at sammenlægge eventuelle kontokort. Hvis man får godkendt sin ansøgning om at sammenlægge eksisterende lån, indfrier Bank Norwegian de lån, man ønsker at sammenlægge. Når man vælger at ansøge om at sammenlægge sine lån hos Bank Norwegian, sparer man både gebyrer og besværet ved at have flere forskellige minilån, smslån eller andre typer af små lån forskellige steder. Det betyder dermed, at når man samler sine lån, vil man have et større rådighedsbeløb hver måned. Man skal samtidig også kun betale én regning om måneden vedrørende sine lån. Når man sammenlægger sine lån, vil renten være startende ved 8,99 %, og renten er her igen blandt andet afhængig af størrelsen på de lån, man ønsker at sammenlægge. En ansøgning om at sammenlægge lån foregår på samme måde som med et almindeligt lån – her er blot også nogle andre oplysninger, der skal udfyldes.

Hvilke fordele er der ved en opsparingskonto hos Bank Norwegian?

Alle mennesker kan oprette en opsparingskonto hos Bank Norwegian, og det betyder, at det ikke kræver en decideret ansøgning eller en kreditvurdering. Hvis man vælger at oprette en opsparingskonto hos Bank Norwegian, har man mulighed for at få en konto med en indlånsrente på 0,70 %. Det betyder, at man dermed altid vil have en konto, der har en af markedets bedste renter på sin opsparing. Det koster ikke noget at åbne en opsparingskonto hos Bank Norwegian, og der er heller ingen bindingstid på kontoen. Hvis man opretter en opsparingskonto, skal man være opmærksom på, at det udelukkende er muligt at overføre penge fra denne konto og til ens egen NemKonto. Når man går med tanker om at oprette en opsparingskonto hos Bank Norwegian, er det desuden værd at være opmærksom på, at banken er medlem af bankernes sikringsfond. Det betyder, at de penge, man sætter på sin konto i banken, er beskyttet af de gældende retningslinjer for indskydergarantien. Disse fastsættes af myndighederne i Norge.

Hvad kan man bruge mobilapp’en til?

Men mobilapp’en får man adgang til alle de produkter, man har hos Bank Norwegian. Det betyder, at man kan tilgå sine produkter, uanset hvor man er henne. Det er både nemt og simpelt at logge på app’en, og man har i denne forbindelse sin egen personlige kode, mens det også er muligt at logge på via fingeraftryk.