Aarhus Nord Potralen

 
 
   Kontakt 8200.dk

Lokal Info
Historiske Billeder
Lokal Historie
Sidste Nyt

Arkivet

Services
Bruger Service
Dagens Nyheder
Det sker i Århus
DMI Lokalt
Mad Opskrifter
Netradio
Pusterummet
Søgemaskiner
TV Programmer

Virus Information

Webcams

Bus Afgange fra Aarhus Sporveje
Århus Midttrafik
   Ruteplan
     Klik Her

  

 

 

 


 

Aarhus Nord Portalens WebGuide

NetGuide

Bil Guide
Bolig Guide

Bryllups Guide
Festival Guide
Musik Guide

Rejse Guide

Revy Guide
Vin Guide
Whisky Guide 
 

 
Aarhus Nord Portalen.Den hurtigste måde at blive synlig på nettet

Aarhus Nord Portalen
Den hurtigste måde at blive synlig på nettet

 

 

Send et E-Card 

 

Online Spil 

 

Private Links 

 

Chatten 

 

 

Aarhus Nord Portalen

Aarhus Nord Portalen's Opskrifter - Mange gode retter
På Aarhus Nord Portalen er vi vilde med en god opskrift!
Derfor bringer vi her en række opskrifter som vi har samlet gennem tidens løb.
                           God fornøjelse og velbekomme
Forretter   Kødretter   Kage
Fisk Retter   Vegetar   Desserter
Pasta & Ris Retter       Brød
web site

Vikinggryde
         
Til 10 personer skal man bruge følgende ingredienser:
  • 3 kg. svinemørbrad
  • 1 1/2 l mælk
  • 3/4 l piskefløde
  • 250 g smør plus lidt ekstra til stegning af kød
  • 1 pakke margarine
  • 200 g mel
  • 3 fed hvidløg
  • 4 store løg
  • 40 g karry (det skal være indisk Madras karry)
  • 30 g paprika ( Kun rosenpaprika er anvendelig)
  • 100 g tomatpasta ( ca. - afhængig af styrken)
  • Whisky efter behov.

SMØR brunes i en tykbundet gryde. Karry tilsættes og brunes, til det ryger let.
Tilsæt så paprika og lidt efter de finthakkede løg. Når løgene er næsten møre, tilsættes mel.
Det bages godt igennem. Tilsæt så ret varm mælk og bag det hele op, så det opnår en vælling - konsistens.
Tilsæt derefter tomatpasta, finthakkede hvidløg, fløde samt salt og peber. Saucen holdes varm - eventuelt i vandbad.
Det må under ingen omstændigheder koge.
Kødet befries for sener, flækkes på langs tre-fire gange og skæres på tværs i passende strimler (1 gang 4 cm).
Kødstrimlerne lynsteges i brunet smør - ikke for meget af gangen. Kødet må kun steges, som du ville stege en engelsk bøf.
Altså: Kom ikke for meget kød på panden ad gangen.
Det lynstegte kød væltes i den varme sauce, hvor det "hviler" i cirka 20 minutter, så det afgiver smag til saucen.
Det må endelig ikke komme i kog, kun holdes varm.
Til slut tilsættes whisky efter smag, behag og bilstørrelse. Retten serveres med hjemmelavede pommes frites. Tilbehør kunne være porre- og rødbedestrimler, ristet i honning.  VELBEKOMMEN.

 
      Print Opskriften
       
         

 





 

 

 

 

advertisers about us design by © i-front.dk.   Copyright i-front software. All rights reserved.